De Praktijk

Persoonlijke aandacht en individuele begeleiding vormen de twee belangrijkste peilers waar Praktijk voor Fysiotherapie Lammers en Hompes op rust. Beide aspecten zijn essentieel voor de optimale uitoefening van ons vak. ĎFysiofabriekení zijn er helaas al genoeg en daar willen wij absoluut niet bijhoren. Al onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Om het niveau van onze kennis en vaardigheden op het allerhoogste peil te houden wordt regelmatig deelgenomen aan nascholing en cursussen. Directe betrokkenheid bij de patiŽnt stelt ons in staat om de beste adviezen en meest gerichte behandelmethoden te garanderen. Tientallen jaren ervaring spelen daarbij natuurlijk ook een grote rol.

Binnen ons team heeft iedere therapeut in principe een eigen klantenkring, maar indien gewenst, kan gemakkelijk van therapeut gewisseld worden. Zeker als een bepaalde specialisatie nodig is. We proberen u te allen tijde een behandeling op maat te geven.

Onze specialisaties zijn:
Manuele therapie
Bekkenfysiotherapie
Claudicatiotherapie
Kinderfysiotherapie
Zwanger-Fit

Wij werken samen met (huis)artsen, podotherapeuten, verloskundigen, diŽtisten, scholen, osteopaten, logopedisten, consultatiebureau en ergotherapeuten in ons verzorgingsgebied. Sinds dit jaar 2017 is er ook een (kinder)ergotherapeute binnen onze praktijk werkzaam. Al onze therapeuten wonen in Cranendonck, wat het dichtbijgevoel, de herkenbaarheid en de gemoedelijkheid alleen maar ten goede komt.


Praktijk voor Fysiotherapie Lammers en Hompes Nieuwstraat 27 6021 HP Budel tel. 0495 49 23 29 info@fysiobudel.nl